BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 04 22 01 Annelies Metsemakers, Neer. Wat gaan ze met ons zwembad 't Ligteveld doen?

 

Donderdag 20 januari 2005.

Vandaag een foto genomen in de zomer van 1971 aan het zwembad in Neer. Nu al nostalgie, want wie zou ze nog kennen, de jongens en meisjes, die op deze foto staan. Misschien kennen ze zichzelf nog niet meer? Achter op de foto stonden enkele namen, misschien brengen die jullie iets verder: Ger; Marij; Dieter en Truus. Het zal even goed, een hele puzzel zijn!

Deze foto met tekst plaatste ik op 20 januari 2005 in de rubriek "Zomaar un foto". Toen was er nog niks aan de hand met ons zwembad. Vandaag 21-4-2009 staat echter een artikel in de Limburger, dat om zeer veel reacties vraagt. WIE GAAT HIER DE KAR TREKKEN?

Gisteren kwam een reactie bij mij binnen, die ik hier onder zal laten volgen:

Ik weet niet of het nog zin heeft, maar zou je het misschien op jouw site nog eens onder de aandacht willen brengen, dat het zwembad in Neer met sluiten bedreigd wordt.
Dat zou toch jammer zijn alweer iets weg, misschien dat er dan toch nog iets gebeurd, want veel mensen zijn het zich ook niet bewust, hebben geen krant en weten dit dan ook niet. Dit mag toch niet verdwijnen zo'n mooie accommodatie. Ook namens alle kinderen in Neer. Het is daarbij ook nog een hele gezonde bezigheid. Als je dit wilt doen heel hartelijk dank. Annelies Metsemakers.

Annelies, normaal bemoei ik mij niet met politiek, ook niet met gemeentelijke, maar hier ligt het er zo dik op, dat men niet eerlijk bezig is! Overal wordt overheidsgeld ingestoken, waar we toch met z'n allen voor op moeten draaien, dan zal dit beetje er ook nog wel bij kunnen.