BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 04 18 01 Edwin van Pol, Neer.  Penaltytoernooi 2009.

 

Zondag 24 mei 2009: 4e Lindeboom Penalty Toernooi

De Neerse voetbalclub RKSVN organiseert voor de 4e keer op rij een penaltytoernooi voor teams. Een toernooi, waarbij tegenstanders tegen elkaar strijden door middel van -de naam zegt het al- het nemen van penalty’s. Drie jaar geleden is dit toernooi, naar een idee vanuit het Brabantse land, in samenwerking met bierbrouwerij ‘De Lindeboom’ uit Neer voor de 1e keer georganiseerd. Zij waren graag bereid de naam van het Neerse gerstenat te verbinden aan dit toernooi. Het toernooi groeit ieder jaar weer. Dit jaar telt het toernooi een maximum van 60 teams.

 Net als bij een ‘mini’-voetbaltoernooi worden eerst poulewedstrijden gespeeld. Daarna volgen voor de best geklasseerde teams finalewedstrijden. De duur van de wedstrijden is 15 minuten, waarin 10 penalty's per team genomen worden op een normaal doel, maximaal 2 per speler.


Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en 1 keeper per wedstrijd. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Het toernooi wordt gespeeld om geldprijzen. Het winnende team ontvangt, buiten een geldprijs, ieder een trainingspak van een sponsor. Tevens is er, door een sponsor, een voetbal beschikbaar gesteld voor het team met de minst gepasseerde keeper tijdens de voorronde.

 

Inschrijven kan op het volgende e-mailadres: lindeboompenalty@home.nl

Verdere gegevens kun je vinden op de website: www.rksvn.nl

 

Het Lindeboom penaltytoernooi staat voor sportiviteit en gezelligheid. Het toernooi wordt gehouden op sportpark ‘t Ligteveld te Neer en begint om 09:30 uur. De opbrengsten van dit toernooi zijn bestemd voor de jeugdafdeling van RKSVN.


 

Verder zijn we nog op zoek naar scheidsrechters. Dit is absoluut geen moeilijke opgave. Je hoeft alleen maar vóór elke penalty te fluiten en de score te noteren.

Is dit echt iets voor jou? Geef je dan snel op via bovengenoemd e-mailadres.