BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 04 02 01 Har Geenen, Neer.   Neer weer op de kaart gezet, nu met Windenergie!

 

Har Geenen stuurt mij een foto van deze oud Neerenaar Jos Beurskens, die hier een folder over 'windenergie' op zee, aan Minister Maria van der Hoeven heeft overhandigd.

Har schreef er bij: In verband met mijn windenergie gebeuren heb ik contact met een zoon van Harrie Beurskens zaliger. Het is de oud Neerenaar Jos Beurskens die al jarenlang voor de ECN in Petten werkt en momenteel dé windenergiespecialist van Nederland is. Hij is b.v. laatst met het officiële bezoek van Minister Balkenende mee naar China geweest. Op de foto staat Jos met minister van der Hoeven. Hij overhandigt haar een brochure over de mogelijkheden van windenergie op zee.

Het komt per slot van rekening niet iedere dag voor dat een (oud) Neerenaar op de foto staat met een minister. Groet Har Geenen.

Ter informatie voor jullie, heb ik uit Wikipedia genomen:  Maria Josephina Arnoldina van der Hoeven (*Meerssen 13 september 1949) is de huidige Nederlands Minister van Economische Zaken; zij is lid van het Christen-Democratisch Appèl (CDA).