BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

 

2009 02 21 01  Dit artikel is ingezonden door Aag Laan-Boonen, Nieuw Zeeland. Over "Possums".

 

Tauranga 17 Februari 2009

 
 Hier enkele foto's die je zelden ziet.  
We hebben hier in NZ veel last van possums "buidel dieren".
Zo wel voor  Kerstmis zette we een val hier op de veranda waar we uit vonden dat daar-ook possums kwamen. Ze hadden daar mijn Silverbeet afgeknabbeld, wat dochter Anna had planted voor mij, zodat ik met regen weer niet naar de tuin hoefde te gaan.
Daar voerde ik ook de vogeltjes en merkte toen dat in de morgen de dish leeg was.  Zo Adrian mijn zoon zette een val met een stuk appel erin, en ja hoor een Possum zat er in-de volgende morgen. 
Maar Adrian en familie gingen voor 5 weken naar  Holland. Zo Aag zette de val met een appel erin, boven op een tafeltje op de Balcony" veranda".
 Ja, de possum kwam ook daar en zo begon mijn jacht op de possum,  wel op het tafeltje. Het was voor mij te moeilijk om het op de vloer te zetten.

  

Het was niet iedere morgen dat er een possum in de trap zat. Maar gisteren morgen tot mijn verbazing zaten er twee possums in, zoals je kunt zien op de foto's. Je vraagt je af hoe dat mogelijk was. Dat was dan no 8 en 9 daar op dat tafeltje. Ik denk dat ik dat van papa heb, hij ging zo graag op jacht.  
Dit was wel een lang epistel, maar ik vond het zo bijzonder,,,
Een oude oma, die nog zoiets doet. Maar dat houd mij jong. 
De beste wensen en groeten van Aag...in NZ...

 

Aag, niks te lang, ik denk dat je daar velen een plezier mee hebt gedaan!

-+-+-+-+-+-+-