Bedankjes.

Binnengekomen voor te plaatsen op de site www.pietvantoon.nl
Het laatst binnen gekomen bericht staat bovenaan.16-4-2013. We willen iedereen van harte bedanken voor alle blijken van medeleven bij het overlijden van mijn vrouw, onze (schoon)moeder en oma. Het is een grote steun voor ons geweest. Ben Luijten en familie.


10-4-2013. We willen iedereen bedanken voor de vele kaartjes, bezoekjes, mailtjes na 't overlijden van Truus en Mam. Fijn om te weten dat iedereen zo meeleeft!

Lei, Angelique en Sandra Custers.


29-3-2013. Eethuis Aly gaat uitbreiden!

Komende zomer kunt u gebruik gaan maken van ons terras.
Dit was niet gelukt door u steun. Namens Eethuis Aly iedereen bedankt die ons hierin heeft gesteund. We bedanken de mensen uit Neer en omgeving die mee hebben gedaan met onze handtekeningen actie. Speciaal woord van dank aan Har Frenken van “Samen Verder” en Marieke Korten-Horst van “Alternatief Leudal”. We bedanken de politieke partijen die onze motie hebben gesteund. En tot slot niet te vergeten de dames en heren die Eethuis Aly in de carnavals optocht hebben uitgebeeld.
Nogmaals iedereen bedankt en u bent van harte welkom op ons nieuw terras!

16-3-2013. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de e-mails, kaartjes en cadeautjes t.g.v. mijn 80ste verjaardag. Leny Emonts-Theelen. Baand, Neer.


15-3-2013. Bij deze willen wij iedereen bedanken voor de vele blijken van medeleven, in welke vorm dan ook,  bij het overlijden van ‘oos mam’, oma, en oma-oma To Geenen-Geelen. Dit is voor ons een grote steun geweest. Fam. Geenen-Geelen.


17-2-2013. Wij willen graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen om van onze reis naar Hilversum een groot feest te maken. Alle spandoeken, posters, t-shirts, tekeningen, kaarten, berichten, telefoontjes en gelukswensen, het was hartverwarmend. 
Joep heeft een onvergetelijke dag beleefd, dat pakt niemand ons meer af!!  Het was geweldig! Bedankt!!!  Gr. Familie Reijnen.


16-2-2013. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de mailtjes, kaartjes en cadeautjes t.g.v. mijn 65ste verjaardag. Gr. Truus Delissen, Pasveld.


16-2-2013. Lieve mensen, wegens de overweldige belangstelling bij ons 50-jarig huwelijk is het onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken. De prachtige H.Mis, de enorme drukte bij de receptie, de vele kaarten, mailtjes, bloemen en cadeaus, heeft ons heel veel goed gedaan. 
We zijn trots dat we Neerenaren zijn. Bedankt, bedankt, bedankt. 
Wim en Trees Simons-Veerkamp, Winterstraat 26, Neer.


5-2-2013. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de vele mailtjes, kaarten en bloemen die ik heb ontvangen na de onderscheiding bij de KNWU. Hartelijk bedankt!! Hub aan den Boom.


29-1-2013. Mia en Jac Cuijpers-Coolen schrijven:
Wij willen iedereen bedanken voor de felicitaties, mailtjes, kaarten, bloemen en precentjes t.g.v. ons 50 jarig Huwelijk. Het was geweldig, bedankt! Jac en Mia.


7-1-2013. Meester Tjeu Scheepers schrijft: Bedankt!!
De lichtjestocht van woensdag 19 de cember 2012 was een groot succes. Wij had de n geluk met het weer; alle dagen van de week slecht weer behal ve de woensdag. Op de routeformulieren is het aantal personen per gezin genoteerd dat meeliep. Wij hebben de ze aantallen bij elkaar opgeteld en wij k om en dan tot een de elnemersaantal van 791 !!!  Fantastisch. Waarschijnlijk hebben er nog meer mensen meegelopen om dat niet ie de reen  een routekaart heeft afgehaald.

Van alle kanten  hebben wij  heel leuke en goe de reacties gekregen. Natuurlijk is een aantal zaken nog te ve rbeteren. Wij nemen alle opmerkingen mee voor een volgen de keer. Wij hebben voor de kerstactiviteiten nor ma al een cyclus van 4 jaar; ie de r jaar een an de re activiteit..  Zo’n her de rtjes-of lichtjestocht k om t dus nor ma al een ma al in de vier jaar aan de beurt..  In 2004 en 2008 hebben wij dit in de vroege morgenuren gedaan. Dit jaar voor het eerst ‘s avonds en in gezins ve rband. Dit is dus goed in de s ma ak gevallen. Wij krijgen nu al ve rzoeken om dit k om end jaar ook te doen.

Dankzij de ve le hulp van (groot)ou de rs en buurtbewoners is de ze lichtjestocht tot een groot succes gewor de n. 
Wij willen allen hiervoor hartelijk. danken.

Er staan nog ma terialen op school (staantafels,schalen waar wafels in gebracht zijn). U kunt de ze dagelijks ophalen tussen 8-16.30u.

Op de routekaart stond ook een drietal opdrachten voor on de rweg.  Er zijn 53 kaarten met de goe de oplossingen ingele ve rd.

Uit de goe de oplossingen hebben wij drie prijswinnaars getrokken:

1.Fam. Geraets (Kim en Ria)

2.Fam. v. Kessel

3.Fam Sonntag

Zij kunnen tij de ns de schooluren (uitgezon de rd woensdag) hun prijs afhalen op school (mel de n bij juffr. Marjo)

Tjeu Scheepers , Directeur b.s. de Kwir, Kloosterpad 14,  6086 AK NEER.
Brinnummer 03 XN
www.dekwir.nl
Tel: 0475-591414  | t.scheepers@dekwir.nl


26-12-2012. Petra Janssen-Geelen stuurt namens haar schoonmoeder Annie Janssen-Theelen het hierna volgende bericht in: De enorme hoeveelheid aan kaarten en blijken van medeleven bij het overlijden van mijn lieve man Baer zijn voor mij en de hele familie een enorme steun geweest. Het is voor mij onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken, dit wil ik dan ook graag doen via dit berichtje. Een speciaal woord van dank aan dhr. Kruijssen en het team van de Thuiszorg voor alle goede zorgen tijdens zijn ziekte. Hartelijk dank.


23-12-2012.
Wij willen iedereen bedanken die ons Mam Dien Huberts-Mooten verwend hebben met mails en kaartjes voor haar 90 ste verjaardag. We maken er een mooi plakboek van zodat ze er nog lang van kan genieten. Groeten, Haar kinderen.


9-12-2012.

Muziekplein bedankt de Neerse gemeenschap.

De Sint heeft dit jaar weer Muziekplein gevraagd om de super lekkere 100% Neerse speculaas te bakken en te bezorgen.
De spelt is geteeld en beschikbaar gesteld door Biologische Tuinderij De Waog in Neer. De speltspeculaas werd volgens een traditioneel recept met veel passie door Muziekplein vrijwilligers gebakken bij Christine ‘De Echte Bakker’ in Neer, en is daardoor extra lekker.
Daardoor is dit jaar een record aantal pakken speltspeculaas bezorgd tegen een bescheiden vergoeding.
De opbrengst van deze aktie is bestemd voor Music Home. Music Home is speciaal opgericht voor de Neerse jongeren die samen muziek willen maken, ongeacht muziek of instrument keuze. Music Home is onderdeel van Muziekplein.
Muziekplein bedankt de Neerse gemeenschap voor de steun en de vele complimenten voor de initiatieven die bijdrage aan de ontwikkeling van de muziekcultuur waar Neer zo trots op is. Voor informatie over Muziekplein; www.muziekplein.eu


3-12-2012.
Wae wille ederein van herte bedanke väör de de väöle  felicitaties, kaarte, mailtjes en blome bie oos 40- jaorig huwelik. ’T waas geweldig en wae kieke met ein hiël good geveul hiejop trök.
Riny en Wim Sillekens.


7-11-2012. 
Via deze mail willen de kinderen en kleinkinderen Luijten oet Zjwaame iedereen bedanken voor de vele mooie en soms ook onverwachte felicitaties die wij mochten ontvangen t.g.v. het gouden huwelijk van onze ouders en grootouders Wim & Door Luijten-Huberts, 
groetjes en nogmaals dank.


27-09-2012. 
Via deze weg wil ik namens mijn moeder iedereen hartelijk bedanken voor de vele felicitaties die ze mocht ontvangen met haar 91e verjaardag. Allen hartelijk dank hiervoor.
Met vriendelijke groeten Louis Niessen.


24-09-2012. 
Meester Tjeu Scheepers schrijft:
Rabo Award.
Project cradle to cradle van b.s. De Kwir door naar finaleronde !

Mede dankzij uw stem is het project van de ouderraad genomineerd voor de Rabo Award 2012.
Bedankt!
De leden van Rabobank Maas en Leudal hebben massaal gebruik gemaakt van hun leden invloed en hebben samen 2.293 stemmen uitgebracht.

De vijf definitief genomineerde projecten zijn:

·    Dorpsraad Buggenum met het project ‘Duofietsen met een elektrische ondersteuningsmotor’

·    Ouderraad Basisschool de Kwir Neer met het project ‘Cradle to cradle milieuproject’

·    Speciaal basis onderwijs op de Tump, Heel met het project ‘Kunstgras voetbalveld op de speelplaats’

·    Stichting Dagopvang Jozefhuis Roggel met het project ‘Elektrisch bedienbare ‘sta op relax’ stoelen

·    Stichting Studiegroep Leudal e.o. Haelen met het project ‘Volledige innovatie Leudalmuseum en uitbreiding van de collectie’     

Het Rabobank Maas en Leudal Award-Gala
Op vrijdag 26 oktober 2012 laten de leden hun stem weer horen tijdens het Rabobank Maas en Leudal Award-Gala . Zij bepalen daarmee welk project er met welk geldbedrag naar huis gaat.


24-09-2012. 
Michel Veeling schrijft:
Gisteren hadden wij als familie de primeur bij het Raodhoes in Neer  om een brunch te verorberen. Een groot compliment aan Mathijs en personeel. 
Het was allemaal heerlijk, voldoende en erg gezellig. 
Wij wensen deze jonge ondernemer erg veel SUCCES met het eetcafé. 
Michel en Riek Veling Claessen.


18-09-2012. 
Via Wim, zoon van Jan het volgende berichtje binnen gekregen: Graag zou ik iedereen willen bedanken voor de vele felicitaties met mijn 91e verjaardag! Jan Spiertz.


30-08-2012. 
De eigenaren van "Lotjeshaof" hebben bericht ontvangen, dat ze zilver hebben gewonnen. Vandaag schrijft Riet:
We hebben met onze tuin zilver gewonnen, een geweldig resultaat en dit dankzij alle stemmers die op onze tuin "Lotjeshaof" hebben gestemd. Daarvoor willen wij iedereen hartelijk bedanken die elke keer weer hun stem hebben uitgebracht en we zijn geweldig blij en trots met dit mooie resultaat. Hartstikke bedankt allemaal. Lowie en Riet Delissen Lotjeshaof.

Als iemand dat wilt doen? Door "hier" te klikken komt men rechtstreeks in hun "Gastenboek".


01-08-2012. 
Thea Geenen-Stemkens en haar familie laat weten: Dat ze graag iedereen, die Thea met haar (90e) negentigste verjaardag heeft gefeliciteerd, of dat nu met bloemen, een kaartje, mail of persoonlijk was? Daar zeer hartelijk voor bedanken.
Het is voor haar, onvergetelijk geweest!


01-08-2012. 
Mathijs Joosten van 't Raodhoes schrijft:
Beste inwoners van Neer. Op de eerste plaats wil ik iedereen bedanken voor de positieve reacties, het begrip en de support die ik van jullie heb gekregen. 
Een super samenwerking met de zangvereniging heeft geleid tot een geweldig weekend met de Dorpsfeesten. Een vuurdoop, maar we hebben het overleeft. Kortom een top weekend. 
Ook deze afgelopen zomerse week hebben we het overdag en s'avonds het gezellig druk gehad! en ben daarom ook trots dat ik deze uitdaging met 2 handen heb aangenomen. 
't Raodhoes is toch een stukje van iedereen en ben blij met alle positieve feedback die ik van jullie heb mogen ontvangen en ga er dan ook zeker iets mee doen! 
Daarlangs wil ik graag mijn verontschuldiging aanbieden aan alle gasten die zondag 29 juli 2012 op 't Raodhoes waren. De lange wachttijd en de service die waren niet zoals ze moeten zijn! Hier heb ik een grote les uit geleerd. Helaas zijn deze capaciteiten die wij nu bezitten niet genoeg om het terras en binnen van eten te voorzien. Maar we gaan ons best doen om dit te veranderen! en vragen hiervoor graag uw begrip. 
Met Vriendelijke Groeten, Mathijs Joosten, Eetcafé 't Raodhoes.


31-07-2012. 
Gerda Leunissen-Peeters schrijft het volgende:
Edwin en wederzijdse familie, ook Schinnen, kaartvrienden en alle mensen die mij een kaartje of bloemen stuurden met mijn 80e verjaardag, ook Jan en Wies uit Weert en Jos en Ger uit Wassenaar. Allemaal bedankt, het was een onvergetelijke dag. Gerda Leunissen-Peeters.


30-07-2012. 
Het was een enorme drukte op de opendag van BROUWERSHOOF, het museum van Har en Leen v Knippenberg in Grathem. 
Veel Neerse mensen hebben wij daar mogen begroeten. 
Het was enorm, alle mensen bedankt voor de belangstelling en tot een volgende keer, het was heel gezellig. 
P.S. Ook 3ML was aanwezig met hun programma "Groeten uit Limburg". 
Dus daar kan ook nog naar gekeken worden.
Groetjes Leen en Har v Knippenberg. 


23-07-2012. 
Oud dorpsgenoot Herman Smeets stuurt dit bericht (bedankje):
ik wil graag de Neerse mensen bedanken voor de leuke reacties en de grote opkomst! 
Heerlijk. Vanavond is er op www.3ml.nl nog een interview met mij met Carmen in het nieuws. Wellicht zitten er ook nog beelden van de dorpsfeesten bij!
groetjes Herman Smeets.


13-07-2012. 
Jet Vaes-Geeris stuurt dit bericht:
wij willen iedereen bedanken voor alle emails en kaarten, die wij ontvangen hebben na het overlijden van Harry Vaes. En vooral de neven en nichten uit Neer, die de moeite genomen hebben, naar de uitvaart van Harry te komen. 
Jet Vaes-Geeris en kinderen.


12-07-2012. 
Lei de Bruijn stuurt dit bericht:
Lei de Bruijn bedankt namens de hele familie iedereen voor de vele felicitaties in welke vorm dan ook ter gelegenheid van de 100 ste verjaardag van moeder G. de Bruijn-Simons.
Ze is geweldig in het zonnetje gezet door de burgemeester van de gemeente Peel en Maas, de directie van verzorgingshuis de Wietel, familie, vrienden en bekenden.
Het was hartverwarmend en onvergetelijk!!


10-07-2012.


04-07-2012. 
Meester Scheepers van b.s. De Kwir stuurde dit bericht:
Groep 8 van basisschool de Kwir uit Neer is weer op kamp geweest in Kessel-Eik, ons kampadres sinds een aantal jaren.   
Jammer, het zit er al weer op! Maar het was geweldig!!
Dit dankzij de kinderen die als een echte groep samen hun laatste basisschool activiteit hebben gevierd. Maar vooral ook door heel veel hulp van heel veel mensen en sponsors!
Iedereen die ons heeft geholpen, op welke manier dan ook, willen wij op deze manier heel hartelijk hiervoor bedanken…DANK U WEL!!


03-07-2012. 
De familie Geraets-Knops stuurde onderstaand bericht:
Beste bezoekers van deze website,
Langs deze weg willen we iedereen bedanken voor alle blijken van medeleven die we hebben mogen ontvangen middels de vele kaarten, emails, telefoontjes en persoonlijke visites bij het overlijden van Harrie Geraets. Dat doet ons mam en ook ons goed.
Hartelijke dank! Annie, Marianne, Johan en Jo Geraets.


20-06-2012. 
Van de weduwe van onze oud dorpsgenoot Piet Schaeken ontving ik dit bericht:
Queridos amigos. Obrigada pelas mensagens de carinho e conforto, pelo falecimento de meu esposo Petrus Jacobus Schaeken. Ainda estamos abalados, mas fortalecidos pela fé e confiantes de que o nosso Petrus está em paz. Um grande abraço. Raimunda Gil Schaeken.
Ruw vertaald uit het Portugees staat er:
Beste vrienden. Bedankt voor de berichten van genegenheid en comfort, door de dood van mijn man Petrus Jacobus Schaeken. We zijn nog steeds geschud, maar door geloof en vertrouwen dat onze Petrus in vrede. Een dikke knuffel. Raimunda Gil Schaeken.

Daarbij laat de familie Sjaak Schaeken uit Buggenum ons weten, dat er op zondag 1 juli 2012 om 9.30 uur in de St.Martinus parochiekerk van Neer een H.Mis voor Piet wordt opgedragen.


11-06-2012. 
Gemengd Koor Vocante bedankt  Jo Waegemans en Yvo Korten voor het maken van foto’s tijdens de receptie t.g.v. hun 25 jarig jubileum.
Verder gaat onze dank ook uit naar jou omdat je altijd onze activiteiten onder de aandacht van de bezoekers van je site brengt. BEDANKT!!!!!
Groetjes, de PR commissie van Vocante.


31-05-2012. 
Wij willen iedereen die ons een felicitatie stuurde, t.g.v. ons 40-jarig huwelijk, in de vorm van mailtjes, kaarten, bloemen, of presentjes, héél hartelijk bedanken! 
Het was hartverwarmend! Hartelijke groeten, Pierre en Marian Vossen-Peeters.


28-05-2012. 
Langs deze weg wil ik alle mensen bedanken voor hun bezoek en felicitaties b.g.v. mijn 75e verjaardag. Groeten Grad Custers.


15-05-2012. 
Mede door de site van Piet van Toon werd het bericht van broer Gerrit van Ons Gouden Huwelijk, in Neer nieuws. Wij danken allen voor de vele felicitaties en de hartelijke kaarten. Met de hartelijke groeten, Jan en Jet van Ratingen-Roumen.


29-04-2012. 
Wij willen op de eerste plaats onze lieve dochter Angela en onze lieve schoonzoon Bert bedanken, dat zij ons geweldig in het zonnetje hebben gezet met ons veertig jarig Huwelijk. Dank je wel, van Pap en Mam. 
En dan de lieve mensen die ons een mailtje hebben gestuurd en voor alle leuke kaarten die wij hebben ontvangen. Dank je wel, van Har en Mia van Pol.


 06-04-2012.
Vastenactie b.s. de Kwir weer een groot succes
.

De opbrengst  van de vastenactie "Een heitje voor een karweitje"van b.s. de Kwir was weer een groot succes.

Op zaterdag 31 maart verrichtten de kinderen van de school hun karweitje bij buren, opa of oma. 
Het geld gaat rechtstreeks naar het Passorproject in India ,zonder tussenpersonen of andere instanties. Met de opbrengst proberen wij de kinderen in die regio een mens waardiger bestaan te geven. Nu moeten nog heel veel kinderen in de steenfabrieken werken. 
En dat vele uren per dag en in de hete zon..

In totaal brachten de kinderen € 2518,68!! Bij elkaar!!!

Geweldig !! Bedankt allemaal!
Team b.s. de Kwir Neer.


05-04-2012. 
De hartverwarmde belangstelling, de bloemen,  de vele kaarten, mails en telefoontjes die we na het overlijden van oos moe Mia Theelen-Smets mochten ontvangen,  waren voor ons een grote steun en troost. Onze hartelijke dank hiervoor.
Paula en Piet Knops-Theelen.


04-04-2012. 
Lieve mensen, namens de familie willen wij u hartelijk danken voor de vele blijken van belangstelling en medeleven bij het overlijden van JAMES PARSON, onze Pa. 
Ons is wel duidelijk geworden dat onze vader een graag geziene gast is geweest bij de diverse verenigingen zowel in Amsterdam als bij de bridgeclub in Neer. 
Op zijn beurt heeft hij genoten van de gastvrijheid van "zijn" verenigingen, daar was hij heel dankbaar voor. Zoals Pa vaker heeft gezegd: "aan alles komt een eind, ook aan mijn leven dat ik met heel veel plezier heb geleefd". 
Nogmaals hartelijk dank voor alle blijken van medeleven in welke vorm dan ook. 
Namens de familie, Mary en Jaap Stad - Parson.


21-03-2012. 
Kindervakantiewerk Neer wil graag iedereen bedanken die heeft gestemd op onze vereniging tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!


Wij kregen de meeste stemmen in Neer! 
Door uw steun kunnen wij onze 50-ste week extra mooi maken!


16-03-2012. 
Voor allen die mij een mail of kaart hebben gestuurd, de Neerse mensen en die uit de omgeving: hartelijk dank! 
Het deed mij goed, dat na 52 jaren mensen nog aan mij dachten.
Cyril heeft in 2003 nog mee in Neer mogen zijn, hij heeft daar toen een mooie tijd gehad.
Hij heeft altijd gezegd, dat ik hem daar veel plezier mee heb gedaan, nou wist hij ook waar ik vandaag kwam! Ik mis hem heel erg, maar alles gaat door.
Heel veel groeten van Nelly Noblesse, Australia.


25-02-2012. 
Naar aanleiding van onze oproep op je site en misschien het idee van Marc Rienties van gisteren hebben we vandaag mijn vermiste fiets bij Sjaen kunnen terughalen. 
Een bedankje voor de uiteindelijk toch nog eerlijke terugbezorger! gr. Jules van Melick.


16-02-2012. 
Langs deze weg wil ik eigenlijk al die fotograven en jou ook bedanken voor de mooie foto`s die ze telkens inleveren en die u plaatst.
Ik hier zo ver weg in Emmen vind het heel mooi om te zien wat er in Neer gebeurd.
Zo blijf ik toch op de hoogte met beeld en tekst.  Over wat er in Neer gemaakt word.
Dank jullie wel en blijf alsjeblieft zo door gaan.
Ik denk trouwens dat ik nu ook namens anderen die nog verder weg zitten spreek.
Groetjes Bianca ,Arend en Rianne Beens  ( Caris)


31-01-2012.  
Via deze weg zou ik graag Harm Dekker bedanken voor zijn steun aan de fanfare.
Ongeveer 8 Jaar lang hebben wij op Gerhegge 9, ons Oud ijzer depot gehad. 
In de afgelopen jaren hebben wij bij Harm
flink wat (oud) ijzer kunnen verzamelen om op deze manier ons instrumentarium verder uit te kunnen breiden.
Wegens zijn verhuizing waren wij genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.
Groeten, Bart de Bruijn.

Ps. De nieuwe oud ijzer depot lokatie is: Derks Verhuur, Heldenseweg 19.


30-01-2012. 
Rianne bedanktj EEDEREIN dae op welke meneer auch ein biedrage haet geleverdj óm alles mäögelik te make. Van de leedjesaovendj toet en mčt de finale van ‘t  TVK.
De tekstsjriever van ’t leedje en begeleider vanaf ’t ieërste oor Bas Keltjens, de bedinkers van de mezieëk Anky en Mella Klaessen, Vastelaoversvereniging De Kwiebusse väör de geweldjige sjteun en samewčrking, Vorst Kwiebus de 61e Ruud Mingers en zien gevolg, de Naerse artieste väör de geweldjige begeleijing, femilie en vrunj, eederein dae haet gestumdj op internet, de supporters biej de finale en alles en eederein dae Rianne al dae tieëd zoea fantastisch haet gesteundj! Rianne Seuren.


29-01-2012. 
Namens deze weg wil ik Tinie Derks-Verhaeg en familie bedanken voor de mooie middag en de reünie van de oud klasgenoten, ik heb geweldig genoten van de oude verhalen van vroeger.
Tevens wil ik via deze weg iedereen bedanken, die met mijn tachtigste verjaardag mij een kaartje of e-mail gestuurd hebben.
Met vriendelijke groet, Til Waegemans oet het Wintersträötje.