ALLEMAAL BLAAS MUZIEK

Zaterdag 8 november '08 vond in dit kader een concert plaats.

Fanfare "De Eendracht" stuurde mij een persbericht en vier mooie foto's.

Hieronder alles voor jullie geplaatst:

Project “Allemaal Blaasmuziek” Fanfare De Eendracht Neer groot succes!

In kader van het project “Allemaal Blaasmuziek”, georganiseerd door Fanfare De Eendracht werden de afgelopen 4 weken speciale muzieklessen gegeven voor groep 4 en 5 van basisschool “de Kwir”.

Tijdens deze zeer bijzondere lessen, gegeven door Sjraar Klaassens, zijn de kinderen spelenderwijs  bekend gemaakt met samen muziek maken. 

Sjraar Klaassens is als  dirigent verbonden aan het jeugdorkest van Fanfare De Eendracht. Hij is behalve dirigent ook muziekdocent in binnen en buitenland en o.a. verbonden aan muziekschool Kreato en SPOLT.

Tijdens een speciaal mini-concert samen met Fanfare De Eendracht brachten de kinderen ten gehore wat ze tijdens deze lessen allemaal hadden geleerd.

Het massaal toegestroomde publiek, bestaande uit kinderen, ouders en belangstellenden, kon genieten van een leuk en speels muzikaal programma met de razend enthousiaste kinderen in het middelpunt.

Naast het samen muziek maken was er ook aandacht voor de diverse blaas- en slagwerkinstrumenten van de fanfare, en mochten kinderen zelfs de fanfare dirigeren!

Na afloop werden de ouders verder geďnformeerd over muziekopleiding en lidmaatschap bij de fanfare. Inmiddels zijn er al nieuwe leerlingen opgegeven en hebben zich vele geďnteresseerden gemeld.

Verdere informatie en foto’s van het concert zijn te vinden op www.fanfaredeeendracht.nl

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Erik Seuren 06-19136145 en Peter Derks 06-51358545.